Contact

Foto's

Gypsolutions

logo Gypsolutions

Gyproc als passie

Foto's

lijn tekst verdeler

Deuren

Zoals u kan zien kunnen wij uw Argenta deuren ook verzorgen gelijk met onze afwerking van onze gyproc wanden. Door het volledig weg werken van de scharnieren krijgt u een mooi strak geheel in uw woning of bureel.

 

lijn tekst verdeler

Maatwerk voor uw zolder tot in de perfectie

 

Een zolder heeft vaak specifieke kenmerken. Een schuin dak, Veluxramen, voorzetwanden of een bepaalde indeling van kamers: het zijn facetten die in andere ruimtes van een woning zelden aan bod komen. Ook hier kunt u rekenen op de expertise van Gypsolutions. Dankzij onze lang ervaring toveren wij uw zolder binnen de korst mogelijke tijd om tot uw droomkamer.

Bent u benieuwd hoe Gypsolutions kan bijdragen in uw volgende project? Neem dan snel contact met ons op. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben.

 

lijn tekst verdeler

Muren

Met Gyproc kunt u tijdens een renovatie uw oude muren weer perfect glad en recht krijgen. Dankzij verlaagde plafonds is het mogelijk om alle nutsleidingen te verbergen. Bovendien kunt u op die manier uw ruimte volledig opnieuw indelen naar wens.

U merkt dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Gypsolutions in Aarstelaar staat u graag bij. Neem dus snel contact met ons op en leer meer over onze manier van werken.

 

lijn tekst verdeler

Plafonds

Evenals de plafonds zijn 1 van onze specialiteiten. Van Plafonds tot puntdaken...geen werk is te groot.

Gypsolutions in Aarstelaar staat u graag bij. Neem dus snel contact met ons op en leer meer over onze manier van werken.

Wim Van De Velde | 2630 Aartselaar

Gsm Wim: 0475 51 86 20 | wim.van.de.velde@telenet.be

De Decker Design